Wow, wat een prestaties! De jeugd van Harderwijk heeft de regionale mountainbike wintercompetitie veroverd. Met maar liefst 6 wedstrijden achter de rug, hebben onze jonge talenten laten zien wat ze in huis hebben.

Mart Wolbers heeft de eerste plaats behaald in het algemeen klassement voor zijn leeftijdscategorie. Maar dat is nog niet alles! Iza de Koeijer sleepte een geweldige derde plaats binnen, terwijl Thomas Rankenberg en Max Holstege respectievelijk als vierde en derde eindigden. Laten we ook Werner Spoor niet vergeten, die een fantastische vierde plaats behaalde.

Maar dat is nog niet alles! Ook Aron Boonen, Owen Korstanje, Matthijs Smids en Sem Versteeg hebben een prachtig seizoen gereden. Bij de volwassen categorie behaalden Senna Kampinga en Marcel Granneman zelfs plekjes in de top 10.

Ben jij geïnspireerd door dit succesverhaal? Wil jij ook jouw talent tonen op het gebied van mountainbiken? Word dan lid van Wielervereniging Noord Veluwe in Harderwijk en ga samen met ons de strijd aan tijdens mountainbikewedstrijden!

Kom naar Harderwijk en laat jezelf zien op het parcours!