Leuk nieuws! Momenteel zijn er ook mountainbike trainingen voor volwassenen op de woensdag gestart. Dit in aanvulling op de wedstrijdgerichte jeugdtraingen die afgelopen herfst zijn gestart.

Trainingen voor volwassenen

Elke woensdagavond (uitgezonderd vakanties) kan er getraind worden met als doel  de algehele conditie/kracht en techniek te verbeteren. De trainingen worden gegeven door Marcel Ganneman.

Deelenemen kan vanaf 16 jaar, Hoe de trainingen er precies uitgaan zien is nog niet helemaal duidelijk, maar je mag ervanuit gaan dat we lekker gaan fietsen (verplaatsen) met tussendoor korte intervallen over  circuitjes waarop een ieder op eigen tempo/niveau meerdere keren het circuitje zal gaan rijden. Iedereen mag/kan mee, mits je je zelf ook als doel stelt om  zo veel als mogelijk te geven.

Aanvang 1845 uur bij de Lodges
De trainingen komen ook in cyql app, hier kun je dus ook aanmelden.
Mocht je meer informatie willen neem dan even contact op met Marcel via 06-51298998

Jeugdtrainingen op de woensdag


Deze trainingen zoals de Wintercompetitie zijn voor kinderen t/m 14 jaar, die willen trainen om deel te kunnen nemen aan bijvoorbeeld wedstrijden zoals de wintercompetitie.Op woensdagen van 16:00 tot 17:15 uur (uitgezonderd schoolvakanties).
De trainingen worden gegeven door Marco Wolbers en Henk Heblij.

Het accent op de woensdagen ligt op:

  • tempo training
  • startjes
  • inhalen
  • competitie elementen
  • wat komt er kijken bij een wedstrijd
  • technische tricks

Lijkt het je leuk om ook op woensdag te komen trainen de komende periode? Laat het dan even weten via de mail info@wv-noordveluwe.nl of stuur een berichtje aan Marco Wolbers via 06-40167100

De training op woensdag is in aanvulling op de zaterdag. We rekenen dus ook op zaterdag op je komst.

Met sportieve groet,

Henk Heblij en Marco Wolbers